Men vad i?!

Hela friden, snöblandat regn nu?!?! Inte vill jag att snön ska komma såhär snart. Lagom till julafton ska de komma snö, just för mysfaktorn =) sen tycker jag att den kan försvinna strax efter nyår :P
Är inte en riktig älskare av vintern, är mer för sommar halvåret, hur är ni?
Ska till att äta lite frukost nu och sen bege mig till skolan, ska man behöva ta vinterjackan? Kan tycka att de är lite väl tidigt att ta fram den ur garderoben...



Talk to you later!


Vad tycker ni?

Här är mina nya skinnhandskar jag berättade om, lovade och lägga upp en bild, så vad tycker ni? Är ett smaltband med nitar upptill =)


Ni får ursäkta för en lite väl suddig bild

Break!

Sitter i skolan och har rast, väntar på att lektionen ska börja, kan ni gissa vad för lektion? Data ja :P Vad har ni för er, hur fördriver ni era dagar Skola, Jobb, Föräldraledig? Hoppsan nu kommer läraren ska väl försöka vara lite aktiv på lektionen, längtar redan till kafferasten haha

Hörs om ettag!

God Morgon!

Sitter framför datorn och försöker dricka kaffe lite snabbt innan det blir promenad till skolan. Är väl lika kallt ute som vanligt förstår jag. Har köpt snygga skinnhandskar, blir ypperligt att använda dom idag, lägger upp en bild på dom sen =)

Hörs senare!

Så skönt

att vara hemma igen. Är inte riktigt van att jobba långpass längre nu när jag pluggar men pengar behövs ju alltid. Gick riktigt bra på jobbet annars, tur att man har bra arbetskamrater =). Vad har ni gjort under tiden? Oh jösses så trött jag blev, sitter och gäspar här framför datorn. Blir en tidig kväller med tanke på att jag har lång dag i skolan imorgon =/ Men innan sängen får sig sitt nattliga besök hehe, så blir de en mugg med Varma Koppen och tv-tittande, 45 min kvar tills att Secret Lives Of Women börjar, någon som brukar se? Iofs så har jag ju tv i sovrummet, kanske blir till att titta där ist för i vardagsrummet.

God natt med er och hoppas ni kommer sova gott!

Jag frågade om tips..

Om ni hade något tips på vad man kunde hitta på idag. Tänk vad saker och ting kan ändras fort. Dom ringde från jobbet så där kommer jag spendera min dag/kväll. Kommer inte hinna göra så mkt annat idag. När jag kommer hem från jobbet kommer Secret lives of women snart att börja, can't wait! Någon av er läsare som brukar titta? Då vet ni när jag slutar ikväll (ungefär iaf) :P
Jag kanske test bloggar från mobilen sen, beror på om jag hinner. Annars hörs vi här sen =) Ha en fortsatt trevlig dag alla!

God morgon, kommer ni ihåg dom här...

Namnmuggarna, ska straxt lägga upp en bild här så ni vet vilka jag menar. Kommer ihåg att jag använde min flitigt när jag var mindre men iaf, jag hade helt glömt bort den och nu stod den liksom bara där i köksskåpet hehe. Blev kaffe i den och två skivor lantbröd med ost till frukost. Brukar ni äta frukost varje morgon eller hoppar ni oftast över den och tar någonting lätt framtill lunch?
Jag har idétorka och kommer inte på något att göra idag, har ni några/något förslag?


nu borde vampyrerna hålla sig borta!

Har nyss ätit så magen står åt alla håll o kanter (lr ja, nästan iaf). Blev kycklingkebab med ris och kallsås, hade tzatziki ingredienserna men hade även i en halv rödlök, blev riktigt smarrigt. Jag älskar vitlök och hade självklart i de nu också, 3 klyftor.
Jag har varit väldigt effektiv idag om jag får säga de och berömma mig själv hehe, har pysslat väldigt mycket här hemma med disk, tvätt osv.. O så får vi självklart inte glömma promenaden :P Känner att orken börjar tryta så de kommer bara bli mys framför tv;n resten av kvällen. Någon som har ett program att rekommendera? Ja fram till kl. 22 då Jersey Shore börjar. Någon som brukar se de? Vad tycker ni om de programmet? Finns ju likheter mellan J S och Kungarna av Tylösand, men Kungarna av Tylösand tycker jag är SÅÅÅÅÅÅ DÅLIGT, vägrar titta, usch.. Är inte så förtjust i svenska program överhuvudtaget. Smaken är som baken, vad gäller allt här i världen.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och här får ni en bild på middagen. Ni får ha överseende med att bilden är tagen vid diskbänken ;P



Lite väl

påpyllsad kanske jag var. Hade tights under träningsbyxorna, linne under långärmad tröja och min varma höstjacka + en halsduk och vantar. Det var inte så farligt kallt ute som jag hade trott, bättre att svettas än och frysa? Har fått mig ett litet + i kanten nu inte bara för tanken jag ägnade att ta mig ut på promenad utan också för att jag även tog mig ut på promenaden i 30 min. PEPP PEPP


God Morgon!

Nyvaken med håret åt alla håll o en kopp kaffe i handen, är inte livet bra härligt hehe. Solen skiner utanför mina fönster men termometern visar 7-8 grader så antar att de blir påpyllsning idag om man ska utanför dörren något. Har funderat på att ta en promenad, att ha funderat ger ju ett litet + i kanten ;P sen frågan om man gör de är ju en annan haha..

Var de någon som såg The Marriage Ref igår?
Hahaha jag tycker det är så roligt. En man hade motorcykeln i vardagsrummet och den hade stått där ett år?! Skulle också vara förbannad om jag var frun i huset :P

So long! Nu blir de lite frukost sen slänga någon tanke åt promenaden :P

Vackra höst

Höstens alla färger är dom inte härlig? Så fina. Dock lurar man sig lite på att de ser rätt "varmt" ut eftersom det är så varma färger o så får man nästan en chock varje gång man kliver utanför dörren, isande kallt, blåser näsan in i benmärgen men men hör väl kanske inte riktigt hösten till men iaf vintern. Jag tror de blir en lång och kall vinter iår och det har ju redan haglat i mitten på oktober :S ahja de är vädergudarna som bestämmer hehe.. Kan inte göra annat än och gilla läget, kläder efter väder.



Nu blir de chips och mys till Marriage Ref. Någon som sett de programmet? Vad tycker ni om det? =)

Hej så länge med er!

Upptar denna igen..

Hallå med er!
Det var verkligen inte igår (jag vet), det var sisådär 1 år sedan jag tog bort den sen skapade jag den igen i maj men har inte skrivit något. Bloggtorka?
Ni undrar säkert varför jag upptar den igen men jag har gått och funderat, ska jag? eller ska jag inte? Det blev ska jag som ni nu ser..
Kommer börja uppdatera ofta och med massa bilder (ska göra mitt bästa iaf) Har ju en kamera jag ska börja använda lite flitigare och en telefon att blogga ifrån om de skulle vara så, så nu finns inga bort förklaringar hehe..


RSS 2.0