Ännu en söndag

God morgon på er! hoppas ni haft en trevlig lördagskväll/natt och inte är allt för bakis idag. Min och killens lördag bestod av film Änglar och demoner samt ett avsnitt av Game of thrones, någon som sett den serien?

Anledingen till att jag inte uppdaterat på 2-3 dagar är inte för att jag glömt bort att blogga utan att jag hade inte ett ställe att logga in på när blogg.se hade lagt upp bloggstil som vart min startsida utan inlogg, knepigt men men nu funkar det.
Sitter här med min trogna vän (kaffekoppen hehe) och försöker vakna till, dagen består av träning och tvätt.

Hörs senare!

hm..

försökte lägga upp en bild med de gick mindre bra som ni kanske ser. Tog en bild på mat-tallriken (ja men de lät ju roligt) ville visa våran Chicken Masala gryta, toppen god! Vi fick av svärmor en Chicken Masala kryddblandning som en liten souvenir från Indien. Skulle kunna tänka mig att ta en tripp dit jag med, dock för att slippa kylan här så egentligen skulle de väl duga med Grekland haha..

Har någon av er sett filmen Orphan? Fick tips om att den skulle vara bra men kinkig som jag är så blir jag som ett barn som är rädd för mörket. Lång paralell kanske men jag klarar verkligen inte av skräckfilmer. Isf får killen ställa upp o hålla mig i handen hahha... och så lär lampan vara tänd :P

Ha en trevlig kväll alla!

Oh jösses!

Första gympasset avklarat, jösses vad jobbigt men skönt efteråt! Det märks att man inte har tränat på ett bra tag men nu ska det bli andra bullar. Har tänkt träning 2-3 gånger i veckan och det ska väl itne vara så svårt att hålla tycker jag. Självklart lite solning efter passen också ;)
Är det viktigt att se snygg ut på gymmet, vad tycker ni? Snygga kläder tex.
När jag ändå nämnde gymkläder så beställde jag ett par nike tights och en vattenflaska från casall från Sportamore och jag blev verkligen toppen nöjd! Jag hade paketet dagen efter och man betalar ingen frakt, hur bra som helst!

Nu ska jag dyka in i frysen och se vad som ska lagas till middag så vi hörs lite senare! =)


God morgon!

Eller morgon och morgon kan väl inte säga att de är nu, förmiddag låter bättre. Min morgon började av att jag vaknade 06.55, av grannens alarm för andra dagen i rad! inte ok!!! fattar inte att de ska vara pappertunna väggar i lägenheter.
Efter att ha druckit en halvkanna kaffe har man nu vaknat till liv och ska ta tag i vardagssysslor. Vad ska ni göra i dag?
Tänkte bjuda på en bild på katten våran som låg på mysfilten och tittade ut på snöflingorna som faller ner så fint från himlen.. =) har ni snö i eran omgivning?


Sötmissen då

filmtips tack!

En söndags eftermiddag/kväll som denna så är filmtips mer än gärna välkomna! Kommentera gärna och ge era tips, är inte så mkt för skräckisar dock så sådana kan uteslutas :P

Började kika på In Time igår men som vanligt så somnar jag till filmen och måste se klart den, perfekt tillfälle att göra de nu medans ni skriver era filmtips hehe.

Ha en fortsatt trevlig söndag alla!Bild lånad från google

3e gången gillt?

Som rubriken lyder så ska jag börja blogga igen, försöka iaf. Har funderat på det ett bra tag nu men det är mkt som hänt på senaste tiden, så därför har tiden varit knapp och tankarna har varit på något helt annat.

Så hur är det med er alla där ute och har ni haft ett trevligt nyår?

Mitt och killens firades mitt ute i skogen bland vänner, väldigt trevligt. Drinkar och god middag som senare avslutades med skålande på 12-slaget och en sväng in på fest i huset som inte låg allt för långt därifrån (typ 500m kanske?)
Nyårsgänget, vi har lite finare klädsel under all påpyllsning för er som undrar hehe
RSS 2.0